20th Century Fox zabilježio nove datume u kalendaru za Marvelove junake

Marvel

Iduća, 2018. godina po mnogočemu će biti uzbudljiva i natrpana događajima za 20th Century Fox i njihov X-Men svemir. Tako će Novi mutanti u američka kina doći 13. travnja, Deadpool 2 1. lipnja, a X-Men: Dark Phoenix premijeru će doživjeti 2. studenog. No, studio tu ne prestaje, pošto su objavili šest datuma u razdoblju od 2019. do 2021. na koje bi trebali izaći njihove ekranizacije Marvelovih strip-junaka.

Novi datumi su: 7. lipnja i 29. studenog 2019., 13. ožujka, 26. lipnja i 2. listopada u 2020., kao i 5. ožujka 2021. O kojim se filmovima radi, naravno, još nije poznato, no nagađanja mogu početi. Možda nas navedenih datuma očekuju Deadpool 3, X-Force, nastavak New Mutantsa i novi film iz glavnog X-Men serijala. Uz to, ne smijemo zaboraviti kako 20th Century Fox još uvijek drži prava za Fantastičnu četvorku te nije isključivo kako će se ponovno okušati u snimanju filma nakon neuspjeha iz 2015.

Koje biste vi filmove voljeli da Fox snimi? Izrazite svoja mišljenja i ideje u komentarima!

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .