Norman Reedus: Svašta nas očekuje u šestoj sezoni “Živih Mrtvaca”

Prema Normanu Reedusu, koji u hit-seriji The Walking Dead glumi miljenika fanova Daryla Dixona, šesta sezona uspješne AMC-jeve drame o zombijima će biti “osobito komplicirana”.

“Postoji mnogo akcije, drame i tuge kao i uvijek, ali ova je sezona osobito komplicirana. Priče se miješaju s budućnosti i prošlosti. Određene se stvari događaju i totalno ste iznenađeni kada se dogode. Onda ćete nakon nekoliko epizoda saznati zbog čega se to nešto zapravo dogodilo. Scott (Scott Gimple, producent) je odličan u planiranju za budućnost i uzimajući sitnice i pretvarajući ih u nešto veliko. Zaista odraslo pristupamo pripovijedanju. Super je interesantno i super je uzbudljivo.”, glumac je izjavio za Nerdist.

Izgleda da svašta možemo očekivati od Ricka Grimesa i ekipe ove jeseni. U prilog Reedusovoj izjavi idu i riječi Scotta Gimplea koji je rekao da će prva polovica šeste sezone biti gotovo kao kakav prednastavak. A o čemu će govoriti, to još ne znamo, ali moguće je nagađati o počecima Alexandrije, Vukovima i možda Spasiteljima iz stripa. Također ne smijemo zaboraviti ni Morganovo putovanje.

Izvor: Nerdist

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .