Animirani “Spider-Man” film pronašao glas naslovnog junaka, ali i neprijatelja

The Drop

Dobili smo novog filmskog Spider-Mana! Točnije, animiranog, ali još uvijek se broji. Naime, The Hollywood Reporter prenosi vijest kako je Shameik Moore, mladi glumac najpoznatiji po ulogama u filmu DOPE iz 2015. te Netflixovoj hip hop drami The Get Down, dobio ulogu Milesa Moralesa, glavnog junaka crtanog filma o Spider-Manu kojega Sony priprema.

Još jedno ime koje se navodno pridružilo postavi je Liev Schrieber u ulozi još nepoznatog negativca. Podsjećamo, Schreiber je fanovima superjunaka poznato ime – on je čovjek koji je utjelovio Sabretootha u ne baš omiljenom X-Men Origins: Wolverine, a zadnjih je godina najpoznatiji po glavnoj ulozi u seriji Ray Donovan, kao i po dojmljivom nastupu u prošlogodišnjem pobjedniku Oscara, Spotlightu Toma McCarthyja.

Miles Morales prvi se puta pojavio u stripovima 2011. godine kao nasljednik Petera Parkera u kostimu Spider-Mana u sklopu Ultimate stripovskog svemira, a kreirali su ga Brian Michael Bendis i Sara Pichelli. Latino-afroamerička verzija ovog superjunaka vrlo je brzo osvojila srca fanova, pa nije ni čudo da ćemo ga ubrzo vidjeti na filmskom platnu. Inače, animirana verzija lika već se pojavila u crtanoj seriji Ultimate Spider-Man, a tamo mu je glas dao Donald Glover, koji će se, podsjećamo, pojaviti u ovogodišnjem igranom filmu o Spider-Manu.

Animiranog Spider-Mana režirat će popularni dvojac Phil Lord-Chris Miller, a film ćemo gledati u kinima za Božić iduće godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .