“Arrow”: U petu sezonu dolazi Talia Al Ghul

(c) CW

(c) CW

Dobre vijesti za fanove najdugovječnijeg CW superherojskog serijala – počevši s desetom epizodom pete sezone, u Arrowu će se pojaviti Talia Al Ghul, izuzetno poznat lik iz Batmanova svijeta, kći Ra’s Al Ghula koji je bio glavni negativac treće sezone popularne serije. Lika, čije smo zadnje pojavljivanje vidjeli u Legends of Tomorrow, ali u dječjem obliku, zaigrat će glumica Lexa Doig.

CW opisuje Taliu kao “dijete Ra’s Al Ghula (Matt Nable) i polusestru Nysse (Katrina Law). Rječita i obrazovana, Talia je elitni ratnik koji ne izabire strane, već izmišlja svoju. Prvo će pojavljivanje doživjeti u desetoj epizodi pete sezone, a gledat ćemo ju u više epizoda”. Još nema govora o tome hoće li se Nable i Law vratiti u svoje uloge pojavom novog lika. Zanimljivo je, kako bilo, razmišljati o razlogu uvođenja Talie u seriju. Možda bi najviše logike imalo njeno eventualno pojavljivanje u prošlosti, ali to ćemo saznati tek kada se deseta epizoda prikaže.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .