“Arrow” pronašao negativca za šestu sezonu: Stiže Richard Dragon

Superherohype.com

Deadline prenosi novost kako je Arrow pronašao novoga negativca. Kirk Acevedo, najpoznatiji po ulogama u serijama kao što su Zakon i red Kingdom u šestoj će sezoni popularne CW-ove serije utjeloviti Richarda Dragona. Glumac se tako pridružuje zvijezdi kultne serije Lost, Michaelu Emersonu, kao prinova u glumačkoj postavi.

Bivši zatvorenik koji izađe iz zatvora gdje je služio kaznu za zločin kojega nije počinio, Dragonova jedina misija je preuzeti kontrolu nad podzemljem Star Cityja. Ricardo Diaz, kako mu je pravo ime, još nije pronašao protivnika koji bi parirao njegovim borilačkim sposobnostima.

Richard Dragon je u originalnim stripovima bio više pozitivan nego negativan lik, trener heroja kao što su Question, Huntress i drugi. Prilikom reboota u The New 52 Dragon je reinventiran i postao je neprijatelj Green Arrowa.

Arrowu glavnu ulogu Olivera Queena tumači Stephen Amell, a uz njega se pojavljuju David Ramsey kao John Diggle, Willa Holland kao Thea Queen, Emily Bett Rickards kao Felicity Smoak, John Barrowman kao Malcom Merlyn i Paul Blackthorne kao detektiv Lance. Seriju razvijaju Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Wendy Mericle i Sarah Schechter prema likovima sa stranica DC-evih stripova.

Šestu sezonu Arrowa gledat ćemo od 12. listopada.

 

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.