Ben Affleck kao izvršni producent Lige pravde

 

Uz to što će se u Ligi pravde vratiti ulozi Brucea Waynea/Batmana, Ben Affleck će preuzeti i ulogu izvršnog producenta na nadolazećem skupu DC-jevih najpoznatijih imena čija se premijera očekuje 17. studenog 2017. godine.

Zora pravednika otvorila je vrata mnogim DC-jevim superjunacima, a posljednjih tjedana dodana su još neka poznata lica: Henry Cavill vraća se ulozi Čovjeka od čelika, a pored njega stoji Amy Adams kao Lois Lane. Gal Gadot je Diana Prince/Wonder Woman, a Ezra Miller utjelovit će najbržeg živućeg čovjeka, odnosno Barryja Allena. Jason Momoa je Aquaman, kralj sedam mora, a uz bok mu stoji Amber Heard kao kraljica Mera; Ray Fisher je Victor Stone, odnosno Cyborg, a uz Bena, Batmanov svijet prikazat će Jeremy Irons koji se vraća ulozi Alfreda i J. K. Simmons kao neizostavni James Gordon. Willem Dafoe nedavno je i službeno uveden u film, ali u još nepoznatoj ulozi.

Ben će uz Zacka Snydera i Chrisa Terria sastavljati kreativni i producentski tim iza Lige pravde. Affleck i Terrio zajedno su radili na Oskarom nagrađenom Argu, a Ben u svojoj karijeri ima još nekoliko uspješnica poput Gone Girl, The Town, Gone Baby Gone i Good Will Hunting.

Uz Geoffa Johnsa režirat će i producirati nadolazeći samostalan film o Batmanu, u kojemu će se, naravno, pojaviti kao Burce Wayne/Batman.

DC-jev filmski univerzum nije krenuo poprilično jako i čvrsto, a možda će upravo Benovo filmsko umijeće to poboljšati.

 

 

Izvori: Deadline, Variety, Comicbook.com

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , , , .