Ben Affleck: “Justice League” će prikazati Batmana vjernog stripu”

Warner Bros

Fanovi sve više iščekuju Justice League film koji nam u kina stiže u studenom, a publika se nada kako će film popraviti poprilično negativan skor kojega drži DC-ev produženi svemir. U novom razgovoru s magazinom Entertainment Weekly, zvijezda filma Ben Affleck, trenutni Batman, osvrnuo se na prikaz svojega lika u filmu nakon ljutog i brutalnog Križara u plaštu kojeg smo mogli vidjeti u Batman v Superman.

“BvS se pomalo odmaknuo od originalne priče. Ondje je Batman bio bijesan na Supermana zbog toga što su njegovi radnici nastradali za vrijeme Supermanove borbe sa Zodom. Iracionalno je bio pun gnjeva, ali ovdje je stvar drukčija. Moći ćemo vidjeti tradicionalnog, herojskog Batmana. Radi stvari na svoj način, ali želi pomoći ljudima. Tako je Batman prikazan u stripovima, kako samostalno, tako i u Ligi pravde.” otkrio je Affleck.

Za razliku od prvih Osvetnika Jossa Whedona, koji će svoj pečat staviti i na ovaj film, superheroji u Ligi pravde su na istoj razini kao i Ujedinjeni narodi, smatra Affleck.

“Mislim da je priča zakon. Radi se o priči o multilateralizmu, što je dobra tema. Batman mora naći ljude, potruditi se, uvjeriti ih da učine ispravnu stvar. Dio zapleta se bavi time hoće li se heroji uopće udružiti. Dosta je to drugačije od onoga čega smo imali prilike dosad gledati.”

Posljednjih tjedana kruže glasine da glumac neće utjeloviti Brucea Waynea i u samostalnom filmu o tom junaku kojega režira Matt Reeves, a uljen a vatru dodao je i Affleckov brat Casey koji je nedavno izjavio, navodno u šali, kako “Ben nema veze s tim filmom”. Ostaje nam vidjeti rasplet situacije.

Justice League, koju ćemo u kinima gledati u studenom, bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelji su Zack Snyder i Joss Whedon, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck kao Batman, Henry Cavill kao Superman, Jason Momoa kao Aquaman, Ray Fisher kao Cyborg, Gal Gadot kao Wonder Woman, Ezra Miller kao Flash, Ciaran Hinds kao glavni negativac Steppenwolf, Willem Dafoe kao Nuidis Vuko, J.K. Simmons kao James Gordon, Amber Heard kao Mera, Amy Adams kao Lois Lane, Jeremy Irons kao Alfred Pennyworth i mnogi drugi.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.