Ben Affleck o solo filmu o Batmanu

 

Već je stara vijest da su većina kreativnog tima iza dugo očekivanog samostalnog filma o Batmanu sam Vitez tame, to jest, Ben Affleck, i izvršni kreativni producent DC Comicsa, Geoff Johns.

Ono što je Ben prenio širokom spektru medija i obožavateljima tijekom snimanja Snyderove Lige pravde na londonskom setu jest da se ne nadaju preranom izlasku prije navedenog filma, a nakon te izjave precizirao je i razlog.

”DC i Warner Bros vjerojatno imaju određen datum na umu, ali moj raspored poprilično je fleksibilan i produkcija filma krenut će tek onda kad budem zadovoljan scenarijem. I sam sam doživio fijasko koji nastaje kad scenarij nije dobar pa i osobno mogu posvjedočiti o važnosti dobrog i kvalitetnog scenarija”, ponizno je i s poštovanjem prema ovom ikoničnom liku prenio Ben.

Ono što jest otkrio i što je svakako glazba za uši svakom obožavatelju Viteza tame jest naglasak na detektivskoj strani koju dosad i nismo imali previše prilike vidjeti na velikom platnu. ”Duboko u sebi znam i osjećam da je svaka priča o Batmanu detektivska priča, zato i odaje taj noir štih koji je čini toliko zanimljivom. Batman v Superman: Zora pravednika možda nije imala prilike pokazati tu stranu Brucea Waynea, ali u ovom filmu ona će svakako biti naglašena.”

Prvi pogled na najboljeg detektiva na svijetu možda nam ponudi prvi dio Lige pravde koji izlazi 17. studenog 2017. godine.

 

Izvor: CBR

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .