Blu Hunt, Charlie Heaton i Henry Zaga novi su članovi “New Mutantsa”

Marvel

Nedavno smo pisali o tome kako ćemo ovih dana vjerojatno dobiti mnogo vijesti o castingu filma New Mutants pošto se početak snimanja projekta bliži, a izgleda kako se te prognoze sada i ostvaruju. Prema pisanju The Hollywood ReporteraHeat Visiona Deadlinea, Charlie Heaton (Stranger Things), Blu Hunt (The Originals) i Henry Zaga (13 Reasons Why) pridružit će se snimanju Novih mutanata, a navodno se zna i koga će navedeni glumci zaigrati.

Heaton bi navodno trebao glumiti Cannonballa, mutanta koji može letjeti velikim brzinama pod zaštitnom barijerom. Podsjećamo, ta je uloga prvotno trebala otići u ruke Nata Wolffa, ali pregovori s mladim glumcem su u međuvremenu propali.  Novakinja Hunt će, prema izvještajima portala, biti Moonstar, indijanka s telepatskim moćima koja će imati centralnu ulogu u priči. 20th Century Fox je pri izboru glumice za ulogu svjesno ciljao na casting osobe indijanskog podrijetla kako bi bili što vjerniji stripovskom predlošku. I na kraju Henry Zaga, kojega smo mogli upoznati u Netflixovoj hit-seriji 13 Reasons Why, će postati Sunspot, brazilski mutant koji može manipulirati energijom Sunca.

THR također piše kako je Rosario Dawson (Claire Temple u svim Netflix/Marvel serijama) zaista u pregovorima za ulogu svojevrsne mentorice glavnih likova, “doktorice koja ima sposobnost kreiranja zaštitnog polja oko sebe”. Ako je to istina, Dawson će ponovno zaigrati lika koji je usko vezan i uz medicinu i uz superjunake.

Navedeni glumci tako bi trebali postati kolege Anyi Taylor-Joy (Split) koja će utjeloviti Magik i Maisie Williams (Game of Thrones) koja je Wolfsbane. Važno je napomenuti i kako se spominjalo da će se u New Mutantsima pojaviti i James McAvoy kao Charles Xavier, no te su glasine opovrgnute.

Nove mutante, “horor-film u svijetu X-Mena” režira Josh Boone, a u kinima ćemo ih gledati za nešto manje od godinu dana.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .