Braća Russo: ‘Star-Lord i Thor su u Infinity Waru’

 

Na jednoj od presica za Građanski rat braću Russo upitali su kojemu se liku iz Marvelovog bogatog spiska superjunaka posebno raduju, a momci su spremno odgovorili i donekle začudili obožavatelje, prvenstveno zato što se njihov odabir nije pojavio u jednom od najvećih Marvelovih filmskih spektakla, nadolazećem Građanskom ratu.

Anthony Russo nahvalio je Jamesa Gunna i njegov rad s Čuvarima galaksije, a posebno je istaknuo način na koji je oživio Star-Lorda i karakterizaciju koju je ponudio u prvijencu. Pohvalio je i Chrisa Pratta, nazivajući ga vrsnim izvođačem i osobom s kojom jedva čeka surađivati.

Joe Russo izjavio je da se raduje surađivanju s Thorom, odnosno Chrisom Hemsworthom, a naveo je i da MCU radi na nečemu zanimljivome s nadolazećim Ragnarokom.

Ovakvo otkrivanje i spekuliranje likovima sasvim je normalna stvar s obzirom na to da MCU već godinama gradi ono što će se početi odvijati upravo Građanskim ratom.

Kako će se njihov plan odvijati, saznat ćemo u nadolazećim fazama Marvelovog filmskog univerzuma.

 

27. travnja Kapetan Amerika i Iron Man dovest će građanski rat u vama najbliža kina.

 

Izvor: Comicbook.com

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , , , , , .