“Civil War” je i službeno počeo s produkcijom

Službeni logo filma

Marvel je upravo objavio da je treći nastavak Kapetana Amerike, imena Civil War (hrv. Građanski rat), počeo s produkcijom u Atlanti.

Event Marvel Comicsa koji je trajao od 2006. do 2007. godine (autori Mark Millar i Steve McNiven) je poslužio kao glavna inspiracija za film koji će slijediti događaje iz Osvetnika: Vladavine Ultrona i u spektaklu ćemo vidjeti sukob Kapetana Amerike (Chris Evans) i Iron Mana (Robert Downey, Jr.) nakon akta američke vlade koji bi trebao regulirati superherojsku aktivnost.

Kao što je Marvel danas otkrio, vidjet ćemo gomilu likova iz Marvelovog svijeta u filmu, od kojih su neki: Bucky Barnes/The Winter Soldier, The Falcon, The Vision, War Machine, Scarlet Witch, Ant-Man, Thunderbolt Ross, Black Panther, Sharon Carter i Crossbones. Još nepoznati lik kojega će glumiti nedavno izabrani Martin Freeman nije potvrđen u najavi.

Redatelji prošlog nastavka, Joe i Anthony Russo (Kapetan Amerika: Ratnik Zime) se vraćaju za Civil War, kojega ćemo u kinima gledati iduće godine.

Izvori: Marvel, Comicbook.com

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .