“Čudesne zvijeri”: Dumbledore potvrđen za nastavak?

(c) Hypable

(c) Hypable

Kada je J.K. Rowling objavila kako će raditi na franšizi Čudesne zvijeri i gdje ih naći, mnogi su se fanovi čarobnjačkog svijeta pitali hoće li vratiti Albusa Dumbledorea, legendarnog ravnatelja škole Hogwarts, “u igru”. Kako ScreenRant prenosi, izgleda da hoće!

Portal piše kako je redatelj David Yates potvrdio Dumbledoreov povratak u nastavku prvog filma koji u naša kina dolazi ovaj mjesec. Casting je trenutno u tijeku, a fanovi već pišu želje o tome koga žele za ulogu, pošto je Michael Gambon prestar vratiti se u ulogu mnogo mlađe verzije slavnog lika. Ljubitelji Harryja Pottera navodno naviše žele Colina Firtha u ulozi spomenutog čarobnjaka. Također, Eddie Redmayne bi se trebao vratiti u ulozi Newta Scamandera, a za nastavak je potvrđen i Johnny Depp, za kojega se još ne zna koga bi mogao glumiti, ali teorije fanova podržavaju misao kako će slavni glumac utjeloviti crnog maga Gellerta Grindelwalda, s kojim se i sam Dumbledore nebrojeno puta sukobio. Deadline je čak otkrio kako će Depp imati cameo ulogu u prvom nastavku, ali to su samo glasine.

Kako bilo, najprije trebamo pogledati prvi film ga bismo uopće mogli razmišljati o drugom dijelu, a u kinima počinje igrati 17. studenog.  Fantastične zvijeri i gdje ih naći nova je avantura iz svijeta magije koja prati Newta Scamandera i njegov dolazak u New York 1926. s kovčegom punih magičnih bića koja mu pobjegnu. Newt tako izazove međunarodni incident, a u američkom čarobnjačkom društvu problema je još više zbog bezjačke organizacije Novi Salem kojoj je cilj istrijebiti čarobnjake. U filmu, osim Eddieja Redmaynea, pojavljuju se Katherine Waterston, Dan Fogler, Colin Farrell, Ezra Miller, Jon Voight, Ron Perlman, Alison Sudol i mnogi drugi

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .