“Čuvari galaksije 2” primili neviđeno dobre reakcije na probnim prikazivanjima

Marvel

Marvel

The Hollywood Reporter prenosi vijest kako su Marvelovi Čuvari galaksije 2 dobili najvišu moguću ocjenu na probnim prikazivanjima koja su nedavno održana. Njihovi insajderi ističu kako je film primio perfektnu, stopostotnu ocjenu od publike, što se Marvelu u devet godina koliko njihov filmski svemir postoji, nikada nije dogodilo.

O čemu se točno radi? Svi studiji u Hollywoodu održavaju probna prikazivanja za svoje filmove, a za publiku odaberu obične ljude s ulice koji nakon što pogledaju film mogu ocijeniti prikazano. Marvel radi gotovo istu stvar, osim što na projekcije pozivaju prijatelje i obitelj članova studija i filmske ekipe, zbog toga da se produkcijske tajne i spoileri ne bi prerano pročuli.

Iako ovakve vijesti, ako su istinite, svakako jesu ohrabrujuće, javnost ne bi trebala imati prevelika očekivanja. Često se dogodi da film ne dobije visoke ocjene na probnim prikazivanjima, a publika ga svejedno prigrli kada izađe u kina. Kako biste usporedili popularne Guardianse s ostalim kino-hitovima, spomenimo da je prošlogodišnji hit Deadpool imao skor od 96, a prvi nastavak horora Prizivanja 91.

Značilo ovo nešto posebno ili ne, ljubitelji Marvelovih filmova zasigurno će otići pogledati film u kina kada izađe, a mi ćemo im se svakako pridružiti. U Čuvarima galaksije 2 opet se pojavljuju Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Michael Rooker, ali i pridošlice poput Kurta Russella, Sylvestera Stallonea i Tommyja Flanagana. Film ćemo u kinima gledati tijekom ljeta.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .