CW priprema veliki crossover između junaka svojih serija

(c) MoviePilot

Jučer su glavne zvijezde CW-ovih superherojskih serija obavili intervju za EW, gdje su raspravljali o tome tko bi odnio pobjedu u međusobnoj borbi junaka, ali ujedno su i najavili veliki crossover koji će spojiti Arrowa, Supergirl, The FlashaLegends of Tomorrow. gdje će se glavni junaci svih serija ujediniti kako bi spasili svijet od vanzemaljaca zvanih The Dominators.

“Bilo je super. Imali smo individualne scene, ali i one gdje je bilo ko 20 superheroja na istome mjestu. Izgledalo je i doimalo se – a mislim da će i fanovi imati takav osjećaj – kao da se radi o trosatnom, četverosatnom filmu.” otkrio je Stephen Amell.

“Mislim da Kara želi postati dio popularnih klinaca” izjavila je Melissa Benoist na pitanje kako će se njezin lik snaći o cijeloj situaciji, pošto od svih heroja u CW serijama poznaje jedino Barryja Allena. “I ja sam se također tako osjećala. Bilo je zabavno okupiti nas sve.”

“Ovo je puno veće od svih dosadašnjih crossovera” svoja je razmišljanja podijelio Grant Gustin, CW-ov Flash. “Prošle godine tu su bili Arrow i Flash a sada imamo 17 različitih likova u više scena, svatko komunicira sa svakime barem jednom i to je tako dobro.”

Greg Berlanti, producent svih navedenih serija, također se osvrnuo na nadolazeći događaj: “Svi će imati svoje zasebne priče ukomponirane u tu jednu, ali cijela stvar zaista izgleda kao trosatni film. Crossover je u tri dijela i naziva se “Invazija”.

Supergirl, Arrow, The FlashLegends of Tomorrow trenutno prikazuju nove sezone na CW-u u SAD-u.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , , , .