Daredevilov neprijatelj Nuke bi se mogao pojaviti u “Jessici Jones”

Još u veljači je Marvel objavio kako se Wil Traval pridružio glumačkoj postavi nadolazeće Netflixove serije Jessica Jones. Nisu nam odgonetnuli ime lika, ali su ga opisali kao “njujorškog policajca koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno”. Ništa nismo značajnijeg saznali o njemu sve do New York Comic Con festivala na kojemu je Traval otkrio da je prezime njegovog lika Simpson te da bi ga ljudi mogli prepoznati iz stripova kao vijetnamskog veterana, moderniziranog za potrebe serije.

Vjerni fanovi su počeli govorkati o tome kako se radi o Franku Simpsonu, američkom vojniku i pokusnom kuniću seruma za super-vojnika kojega su stvorili legendarni Frank Miller i David Mazzucchelli. Simpson je nakon rata u Vijetnamu poludio i tetovirao si američku zastavu na lice. Izvorno se radi o Daredevilovom neprijatelju, ali pošto je riječ o seriji koja se povezuje direktno s televizijskim Čovjekom bez straha, ne čudi nas ovakav (mogući) rasplet događaja.

Travalove komentare možete čuti ovdje.

Jessica Jones će svoju premijeru doživjeti u studenom!

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , .