DC nam priprema “Deadshota” i “Odred otpisanih 2”?

(c) Comicbookmovie

(c) Comicbookmovie

The Hollywood Reporter prenio je vijest kako će DC i Warner Brothersi snimati film o Harley Quinn, Poison Ivy i Catwoman naziva Gotham City Sirens s Davidom Ayerom na čelu što se pokazalo točnim, ali to nije jedino što su otkrili javnosti.

Naime, DC navodno razmišlja o snimanju samostalnom filma o Deadshotu, jednom od glavnih likova ovogodišnjeg Odreda otpisanih, kojega je utjelovio Will Smith. Također, bez obzira na vrlo loše kritike koje je film dobio, razmatra se i mogućnost stvaranja nastavka već spomenutog Suicide Squada. No, nemojte se odmah veseliti – još ništa nije potvrđeno i čini se kako su Gotham City Sirens jedini film na kojemu se trenutno punom parom radi.

Kako bilo, DC marljivo radi na širenju svog filmskog svemira, a pružaju im se nevjerojatne mogućnosti. Hoće li se Ayer vratiti mogućem drugom dijelu Odreda otpisanih i hoće li Will Smith ponovno postati Deadshot, to još valja vidjeti. Do tada, podsjećamo vas kako nas čeka pravi niz filmova po njihovim superjunacima. 2017. ćemo gledati Wonder Woman Ligu pravednika, a zatim i Aquamana, novi film o Batmanu, The Flasha, Green Lantern Corps, Shazama, Cyborga

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .