“Deadpool 2” će ispričati svoju priču, ali i najaviti “X-Force”

Fox

Deadpool 2 je prije nekog vremena imao određenih produkcijskih problema, no sada je projekt uzeo puni zamah. Novi redatelj, David Leitch, je tu, u filmu ćemo ponovno gledati stare znance iz prvog nastavka na čelu s Ryanom Reynoldsom, ali upoznat ćemo i neke nove likove, poput Domino koju će glumiti talentirana Zazie Beetz, kao i Cablea, čijeg ćemo glumca saznati vrlo uskoro.

Za vrijeme promocije njihovog novog filma Life, scenaristi oba dijela, Rhett Reese i Paul Wernick, osvrnuli su se na strukturu idućeg nastavka o kanadskom brbljavcu i kakvu će on točno priču ispričati. Otkrili su da će Deadpool 2 imati malo širi opseg i da će pokušati pripremiti teren za snimanje X-Forcea, a da bi eventualni treći dio sage o Wadeu Wilsonu ponovno trebao imati prepoznatljiv ton prvoga nastavka.

“Film nam u određenom smislu služi kao i najava za “X-Force“, što će nam omogućiti da snimimo taj film i “Deadpoola 3″ odvojeno. Tako da ćemo moći usmjeriti priču na dva puta. U jednome ćemo lansirati nešto veće, a u drugom ostajemo manji i osobniji. Mislimo da je tako najbolje.”

Neki će se fanovi možda uplašiti da Deadpoola 2 čeka slična sudbina kao ona Iron Mana 2 gdje je mnogo toga posvećeno najavi Avengersa i film je zbog toga patio, ali Reese i Wernick su svjesni da si ne smiju priuštiti takve pogreške.

“U našem je interesu ispričati zabavnu i dobru priču o Deadpoolu, a tek onda najavljivati buduće filmove. Istina je da najavljujemo nešto iduće, no nećemo na kraju imati tog moćnog negativca koji će se smijati u facu i kovati svoj opaki plan. Ne igramo takvu igru. Deadpool je lider ove velike disfunkcionalne obitelji. U film dolaze neki novi članovi, ali vraćaju se stari. Radi se o delikatnom balansu, ali ovo je još uvijek film o Deadpoolu.”

Deadpool 2 trebao bi izaći iduće godine, a režirat će ga David Leitch (John Wick). Ryan Reynolds će ponovno utjeloviti Wadea Wilsona, a vraćaju se i Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Stefan Kapičić kao Colossus i drugi. Kao što je već rečeno, postavi se priključuje Zazie Beetz kao Domino.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .