“Deadpool 2”: Jack Kesy zaigrat će glavnog negativca

Comingsoon.net

Ako je za vjerovati napisima Deadlinea, Jack Kesy (The Strain, Baywatch) postat će dio mutantskog svemira i to u obliku još nepotvrđenog negativca u filmu Deadpool 2. Ipak, kruže glasine kako bi misteriozni lik mogao biti irski mutant Black Tom Cassidy, kojega smo u stripovima vidjeli prvi put davne 1976. godine u Uncanny X-Men, broju 106. Kreirao ga je legendarni Chris Claremont.

Black Tom je česti nemesis X-Menima i Deadpoolu, a njegova moć mu omogućuje da manipulira energijom kroz biljke i drvene objekte. Kesyja ćemo, osim u Deadpoolu 2, gledati u Death Wishu s Bruceom Willisom kao i u Horse Soldiers gdje su mu kolege Michael Shannon i Chris Hemsworth.

Glumac se tako pridružio Zazie Beetz (Atlanta) koja će utjeloviti novakinju Domino, Joshu Brolinu u dugoočekivanoj ulozi Cablea, ali i glavnoj zvijezdi Ryanu Reynoldsu kao i Brianni Hildebrand te Stefanu Kapičiću, koji su u prvom nastavku glumili duo Negasonic Teenage Warhead-Colossus. Redatelj filma je David Leitch (John Wick), scenarij opet pišu dinamični Rhett Reese i Paul Wernick, a Deadpool 2 trebao bi izaći u kina već iduće godine!

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .