“Deadpool 2”: Josh Brolin je Cable!

Superherohype

Nakon izuzetno dugotrajnog traganja tijekom kojeg su se u medijima vrtjela imena poput Kylea Chandlera, Davida Harboura, Piercea Brosnana, Brada Pitta i ostalih, danas je napokon potvrđeno kako će Josh Brolin utjeloviti Nathana Summersa, odnosno Cablea u Deadpoolu 2. Vijesti prenosi The Hollywood Reporter, a dodaju i kako je Brolin potpisao ugovor na četiri filma – o kojima se točno radi, još se ne zna.

Ovo nije prvo glumčevo iskustvo u ekranizacijama stripova. Štoviše, u njegovu rezimeu stoje filmovi poput Jonaha Hexa, Sin Cityja, Ljudi u crnom 3, ali njegova je najpoznatija stripovska uloga ona Thanosa u Marvelovom filmskom svemiru. Brolin se tako pridružio Zazie Beetz koja će utjeloviti novakinju Domino, ali i glavnoj zvijezdi Ryanu Reynoldsu kao i Brianni Hildebrand te Stefanu Kapičiću, koji su u prvom nastavku glumili duo Negasonic Teenage Warhead-Colossus.

Redatelj filma je David Leitch (John Wick), scenarij opet pišu dinamični Rhett Reese i Paul Wernick, a Deadpool 2 trebao bi izaći u kina već iduće godine!

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .