“Deadpool 2” pronašao svoju Domino!

JoBlo

Nakon kraćeg vremena produkcijskih problema, rad na nastavku Deadpoola napreduje punom parom – David Leitch (John Wick) je redatelj, Ryan Reynolds se vraća ulozi koja ga je proslavila, a novi će film uvesti i neke likove koje dosad nismo vidjeli u X-Men filmovima – jedan od njih je Cable, koji još nema svog glmca, a druga je Domino, njegova suputnica, koja je dobila i osobu koja će ju utjeloviti.

Nakon nekoliko tjedana špekulacija gdje se pričalo kako je Janelle Monae (Hidden Figures, Moonlight) favoritkinja za ulogu, ali Ryan Reynolds je na svom Twitteru u zagonetki objavio kako će Zazie Beetz, glumica najpoznatija po ulozi Vanesse u hvaljenoj komediji Atlanta Donalda Glovera, preuzeti tu ulogu.

Talentirana je glumica tako postala dio Deadpoolovog svijeta, a Domino je inače članica X-Forcea koju su kreirali Fabian Nicieza i Rob Liefeld. Deadpool 2 trebao bi izaći iduće godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .