“Deadpool 2”: Prvi pogled na Zazie Beetz u ulozi Domino

20th Century Fox

Dolaze nam prva velika otkrića sa snimanja Deadpoola 2. Glavni glumac Ryan Reynolds je na Twitteru objavio svijetu prvu službenu fotografiju glumice Zazie Beetz (Atlanta) u ulozi opasne mutantice Domino. Sliku možete pogledati iznad teksta!

Predstavljena u maniri sličnoj onoj kada smo prvi put vidjeli Ryana Reynoldsa u kostimu prije nekoliko godina, osim afro frizure, Beetz izgleda vrlo vjerno stripovskoj Domino, koja je u stripovima Cableova suputnica i članica X-Forcea, koju su kreirali Fabian Nicieza i Rob Liefeld.

Osim Reynoldsa i Beetz gledat ćemo još i Josha Brolina u dugoočekivanoj ulozi Cablea, Briannu Hildebrand i Stefana Kapičića, koji su u prvom nastavku glumili duo Negasonic Teenage Warhead-Colossus, kao i Jacka Kesyja, koji bi trebao postati negativac Black Tom. Redatelj filma je David Leitch (John Wick), scenarij opet pišu dinamični Rhett Reese i Paul Wernick, a Deadpool 2 trebao bi izaći u kina već iduće godine.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.