Detektiv Gordon se vraća: “Gotham” je obnovljen za četvrtu sezonu

FOX

Odlične vijesti stižu za fanove Batmana i njegovog svijeta. FOX je službeno objavio kako ćemo gledati četvrtu sezonu popularnog Gothama koji nam otkriva nepoznate detalje o prošlosti najpoznatijih faca iz Gotham Cityja prije no što je Bruce Wayne obukao plašt Viteza tame.

Podsjećamo, serija je s prikazivanjem krenula 2014. godine i otada je ostvarila odlične rezultate u gledanosti. Tako je prvu sezonu pratilo preko sedam, a drugu pet milijuna ljudi u SAD-u, što su respektabilne brojke. Što se reakcija tiče, svaka nova sezona Gothama doživjela je bolje kritike od prethodne, tako da bi se rast kvalitete po toj logici trebao nastaviti i iduće jeseni.

U seriji se pojavljuju Ben McKenzie kao detektiv James Gordon, Donal Logue kao Harvey Bullock, Michael Chiklis kao Detektiv Nathaniel Barnes, Sean Pertwee kao Alfred, Robin Lord Taylor kao Oswald Cobblepot/The Penguin, Camren Bicondova kao Selina Kyle/buduća Catwoman, Cory Michael Smith kao Edward Nygma/budući Riddler, Chris Chalk kao Lucius Fox, Drew Powell kao Butch Gilzean i Maggie Geha kao buduća Poison Ivy.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .