Dobit ćemo i crno-bijelu verziju “Logana”

20th Century Fox

Dok je Logan još bio u procesu snimanja, redatelj James Mangold je malo-pomalo objavljivao crno-bijele fotografije sa snimanja na svojemu Instagram profilu. Te su fotografije nagovijestile kakvu bi estetiku film, naposljetku, mogao imati, iako je izašao u boji. Kako bilo, publici i kritičarima se svidio – Logan je trenutno najpopularniji film na svijetu koji je u prvom vikendu prikazivanja zaradio 250 milijuna dolara, a mnogi ga nazivaju najboljim superherojskim filmom još od Viteza tame Christophera Nolana.

“Počele su kružiti nekakve glasine da će film biti crno-bijeli. E, pa, mislim da ćemo poraditi na tome da takav između ostaloga izađe na Blu Rayu.” izjavio je redatelj Mangold za Deadline i tako potvrdio govorkanja.

Podsjećamo, “trend” naknadno izdanih crno-bijelih filmova pokrenuo je George Miller svojim Pobješnjelim Maxom iz 2015. godine koji je naišao na sličan prijem kod publike.

Logan se odvija u bliskoj budućnosti (točnije 2029.) gdje Wolverineove mutantske sposobnosti više nisu što su nekad bile, a mutanti diljem svijeta općenito izumiru. On, zajedno s Calibanom, brine o ostarjelom Charlesu Xavieru dok korporacija zvana Transigen pretvara mutantsku djecu u strojeve za ubijanje. Wolverine upozna jedno od takve djece koja također ima kandže koje rastu iz njenih ruku i uvuče se u niz događaja koji ga potaknu da još jednom učini ispravnu stvar.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .