Dolazi nam i film o Nightwingu, a redatelja već ima

DC

DC

Prema navodima The Hollywood Reportera, Warner Bros. i DC pripremaju samostalni film o Nightwingu, a kao redatelj će poslužiti čovjek za kormilom aktualnog i prihvaćenog hita LEGO Batman, Chris McKay.

Ova vijest je stigla nedugo nakon objave kako će Matt Reeves biti redatelj novog filma o Batmanu. Chris McKay bi, kako zasad stvari stoje, trebao snimiti film prema scenariju Billa Dubuquea, koji je najpoznatiji po radu na filmu The Accountant s Benom Affleckom.

Nightwing, čije je pravo ime Dick Grayson, najpoznatiji je po tome što je bio prvi Robin ikada. Kreirali su ga Bob Kane i Bill Finger davne 1940. godine. Mladog Dicka nakon ubojstva njegovih roditelja usvoji Bruce Wayne i dječak s vremenom postane kultni side-kick maskiranog heroja. U nekim pričama, odrasli Grayson osim Nightwinga oblači i kostim Batmana.

Što ovo znači za DC-ev filmski svemir još ne znamo, kao ni kada će film izaći ni tko će glumiti u njemu, ali ovo su svakako vrlo zanimljive vijesti. Dobili smo još jedan superherojski film koji je u planu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .