Dolazi nam još barem pet filmova iz “Harry Potter” univerzuma!

(c) Warner Bros

Izvrsne vijesti za fanove čarobnjaka! J.K. Rowling objavila je kako će se franšiza Čudesne zvijeri i gdje ih naći proširiti na još pet filmova, a Warner Brothersi su to javnosti otkrili preko Twittera.

Čudesne zvijeri već su trebale dobiti dva nastavka koja bi trebala izaći 2018. i 2020., ali izgleda da će ih biti i više. Iako prvi nastavak izlazi tek idući mjesec, studio je prilično siguran da će uspjeti i da je publika gladna čarobnjačkog svijeta.

Čudesnim zvijerima pratimo potpuno novu avanturu u kojoj oskarovac Eddie Redmayne glumi Newta Scamandera, koji 1926. stigne u New York s kovčegom punim magičnih bića, koja mu pobjegnu i tada počinju velike nevolje po junaka, ali i cijelu američku čarobnjačku zajednicu.

Film režira veteran filmova o Harryju Potteru, David Yates, a osim Redmaynea gledat ćemo i Ezru Millera, Colina Farrela, Rona Perlmana, Jona Voighta, Zoe Kravitz, Dana Foglera i Katherine Waterston.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .