Daredevilov Drew Goddard režirat će “X-Force” film

Marvel Comics

Deadline prenosi vijest kako je X-Force, spin-off X-Men franšize, napokon pronašao svog redatelja i scenarista u Drewu Goddardu, koji je prethodno režirao horor The Cabin in the Woods iz 2012. godine.

Prema informacijama koje strani portali raspolažu, Ryan Reynolds u filmu bi ponovno trebao zaigrati Deadpoola, a kao centralni lik pridružit će mu se i Cable Josha Brolina kojega ćemo prvotno upoznati u nastavku Deadpoola koji nam dolazi iduće godine. Uz Brolina bit će i Zazie Beetz koja će utjeloviti Dominno, redovnu članicu X-Forcea u stripovima. Osim spomenutog trojca možemo očekivati cijelu plejadu likova iz X-Men svijeta, ali još nije poznato tko će im se točno pridružiti.

“Oni su nešto poput tajnih službi X-Mena. Puno su mračniji i namijenjeni su odraslima.” opisao je X-Force Simon Kinberg, producent filmova o mutantima i redatelj nadolazećeg Dark Phoenixa.

Ovo nije prvi put da se Drew Goddard našao usred superherojskog projekta – poznat je kao kreator Daredevila za Netflix i Marvel, kao i osoba koja je razvijala film o Sinister Six prije nego što je Sony otkazao njegovu produkciju.

Datum izlaska za X-Force još je nepoznat, ali pretpostavlja se da će film svjetlo dana ugledati 2019. ili 2020. godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.