Dva nova lika dodana u postavu “Lige pravednika”

(c) DC/WB

(c) DC/WB

Warner Brothersi su otkrili kako će se u njihovom spektaklu Justice League, odnosno Ligi pravednika pojaviti i neki likovi koji dosad još nisu bili potvrđeni za film. To su Jesse Eisenberg kao Lex Luthor, kojega smo gledali u ovogodišnjem Batman v Superman, i Connie Nielsen, koja će utjeloviti kraljicu Hyppolitu u nadolazećoj Wonder Woman.

Kolika je važnost njihovih uloga još se ne zna; za to ćemo morati pričekati da izađe film. nače, Justice League, kojega ćemo u kinima gledati iduće godine, bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelj je još jednom Zack Snyder, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Ezra Miller, Ciaran Hinds, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .