“Episode IX” bez redatelja: Colin Trevorrow napustio deveti nastavak “Ratova zvijezda”

Hollywood News

Lucasfilm i Disney objavili su iznenađujuću izjavu o tome kako je Colin Trevorrow (Jurrasic World, The Book of Henry), dosadašnji redatelj devetog nastavka legendarne franšize, napustio produkciju filma i odlučio svoje mjesto ustupiti nekome drugome.

“Lucasfilm i Colin Trevorrow zajednički su odlučili kako će redatelj napustiti rad na devetom dijelu sage “Ratova zvijezda”.  Colin je svo ovo vrijeme bio izvrstan suradnik, ali došli smo do zaključka kako se naše vizije vrlo razlikuju. Želimo Colinu sve najbolje i uskoro ćemo objaviti nove detalje o filmu.”

Deveta “epizoda” Ratova zvijezda zaključit će treću trilogiju koju je 2015. godine započela Sila se budi, a koju će 15. prosinca ove godine nastaviti Posljednji Jedi. Završni dio trilogije zaigrat će u kinima krajem svibnja 2019. godine.

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi dolazi nam vrlo uskoro, a režira ga i piše Rian Johnson (Looper, Breaking Bad). nastavit će radnju koja je započela u Sila se budi, a vraćaju se Mark Hamill kao Luke Skywalker, pokojna Carrie Fisher kao Leia Organa, Adam Driver kao Kylo Ren, Daisy Ridley kao Rey, Oscar Isaac kao Poe Dameron, John Boyega kao Finn, Lupita Nyong’o kao Maz Kanata, Domhnall Gleeson kao Hux, Gwendoline Christie kao kapetanica Phasma i Andy Serkis kao vrhovni vođa Snoke. Novi članovi glumačke postave su oskarovac Benicio Del Toro, Laura Dern i novakinja Kelly Marie Tran kao Rose.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.