“Fantastic Beasts”: Jude Law je Dumbledore!

Počinju pripreme za snimanje Čudesnih zvijeri 2, nastavka vrlo dobro primljenog prequel-spinoffa serijala o Harryju Potteru koji je izašao prošle godine. Najnovije novosti što se tiču castinga vrlo će vjerojatno obradovati fanove čarobnjačkog svijeta.

Naime, Pottermore prenosi vijest kako je film pronašao svog mladog Albusa Dumbledorea, a utjelovit će ga nitko drugi no Jude Law, iskusni i vrlo poznati britanski glumac kojega smo nedavno imali prilike gledati u hvaljenoj HBO seriji The Young Pope. Ova verzija Albusa Dumbledorea prikazat će moćnog čarobnjaka desetljećima prije no što postane ravnatelj Hogwartsa, a film će obilježiti njegova borba s mračnim magom Gellertom Grindelwaldom, kojega glumi Johnny Depp.

David Yates, redatelj filma, na vijesti je reagirao ovako: “Jude Law je fenomenalno talentirani glumac čiji rad obožavam i jedva čekam raditi zajedno s njim. Uvjeren sam da će briljantno utjeloviti ovog mladog, drukčjeg Albusa Dumbledorea.”

Fantastic Beasts and Where To Find Them 2 u kina će doći u studenome 2018.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .