“Fantastična Četvorka”: Glumci žele Silver Surfera i Namora za nastavke, priželjkuju borbu s X-Menima

Spektakl “Fantastična Četvorka” nam dolazi u kina ovog mjeseca

U nedavnim intervjuima za Comicbook.com i na presici u Atlanti, glumačka je ekipa nadolazeće Fantastične četvorke otkrila svoje želje za budućnost franšize. Točnije, neke od njih.

Namor i Silver Surfer

Jamie Bell, the Thing u filmu, je izjaivo da bi svakako želio vidjeti legendarnog Srebrnog Letača (eng. Silver Surfer) u nekim od budućih filmova. “Nema veze što smo ga već vidjeli u prošloj franšizi. On je cool.”, izjavio je britanski glumac. Michael B. Jordan bi, pak, želio vidjeti Namora na velikom ekranu, što bi bilo prvi put da se takvo što dogodi. “To bi bila zanimljiva borba – FF protiv Namora, koji je izuzetno jak mutant. Možda nije najjači, ali je moćan.”, otkrio je svoja razmišljanja novi Johnny Storm. Također, Jordan je rekao da mu se sviđa klasična priča o tome kako Namor ne želi završiti sa svojim ludilom sve dok ne dobije poljubac od Sue i to ravno ispred Reeda Richardsa.

Biste li vi željeli vidjeti nešto ovakvo?

Na pitanja o mogućem udruživanju s X-Menima, svi su se glumci složili da bi to bilo fantastično. Jamie Bell nije poricao to da jedva čeka da se obračuna s Wolverineom.

Izvor: Comicbook.com

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .