“Fantastične zvijeri”: Johnny Depp novi je član čarobnjačkog svijeta

(c) Movieweb

(c) Movieweb

Ostala su još samo dva tjedna do premijere iščekivanih Fantastičnih zvijeri i gdje ih naći, filmom koji će proširiti svijet Harryja Pottera i na Ameriku. Uzbuđenje fanova raste sve više, a već nam stižu vijesti o nastavku iako prvi film nije još ni izašao. Kako Deadline navodi, Johnny Depp dobio je jednu od ključnih uloga u drugom dijelu franšize.

Prema pisanju portala, Depp će držati glavnu riječ u nastavku pored Eddieja Redmaynea u ulozi Newta Scamandera koji je glavni lik novog serijala. Zasad nema nikakvih vijesti o tome koga će to točno Depp utjeloviti i za vjerovati je da fanovi to neće doznati barem do izlaska Fantastičnih zvijeri, ali nagađanja idu u smjeru toga da će popularni glumac zaigrati ulogu Grindelwalda, notornog crnog maga kojega je Albus Dumbledore pobijedio u dvoboju koji je nedugo nakon toga postao vrst legende u čarobnjačkom svijetu. No, to su zasad samo želje fanova.

Fantastične zvijeri i gdje ih naći nova je avantura iz svijeta magije koja prati Newta Scamandera i njegov dolazak u New York 1926. s kovčegom punih magičnih bića koja mu pobjegnu. Newt tako izazove međunarodni incident, a u američkom čarobnjačkom društvu problema je još više zbog bezjačke organizacije Novi Salem kojoj je cilj istrijebiti čarobnjake.

U filmu, osim Eddieja Redmaynea, pojavljuju se Katherine Waterston, Dan Fogler, Colin Farrell, Ezra Miller, Jon Voight, Ron Perlman, Alison Sudol i mnogi drugi, a magija se u naša kina vraća 17. studenog.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .