Film o Flashu (ponovno) je ostao bez redatelja

(c) TheGeekTwins

(c) TheGeekTwins

Samostalni dugometražni film o Flashu kojega u DCEU glumi Ezra Miller ostao je bez redatelja i to po drugi put. Nakon što je Seth Grahame-Smith odustao od projekta ranije ove godine, sada je to učinio i njegov nasljednik, Rick Famuyiwa. Napustio je film zbog kreativnih nesuglasica s Warner Brothersima.

“Kada su mi WB i DC prišli u vezi snimanja filma o Flashu, bio sam uzbuđen što mi je pružena prilika ući u svijet tih fantastičnih likova koje sam obožavao odrastajući i koje još uvijek volim. Također, jedva sam čekao raditi s Ezrom Millerom, koji je fenomenalan mladi glumac. Napisao sam scenarij u kojega sam unio svoje srce, dušu i humor. Iako je razočaravajuće što se zbog kreativnih razmirica moramo razići, sretan sam što mi je šansa bila ukazana. Nastavit ću tražiti mogućnosti za snimanjem aktualnih, generacijskih i multikulturalnih priča. DC-ju, Warner Brothersima, Geoffu Johnsu i Ezri Milleru želim sve najbolje u daljnjem radu.” izjavio je Famuyiwa za Variety.

Iz WB-a ništa nisu komentirali, ali ovo je svakako još jedan korak unazad za filmskog The Flasha koji je već odabrao glavne uloge u filmu. Još se ne zna hoće li ovaj događaj utjecati na datum izlaska.

Grahame-Smith napustio je film još prije no što je produkcija službeno počela, tako da Warner Brothersi nisu imali težak posao naći novog redatelja. Nakon odlaska Famuyiwe koji je već počeo raditi na filmu, situacija je zapetljana. Inače, ovo nije prvi put da DC mijenja više redatelja za jedan projekt – Michelle MacLaren prvo je trebala snimiti Wonder Woman, ali tada ju je zamijenila Patty Jenkins. Što se kreativnih različitosti tiče, zbog istog je razloga Tim Miller napustio redateljsku stolicu Deadpoola 2.

Što je iduće za Ezru Millera i The Flasha doznat ćete čim saznamo bitne vijesti. Datum izlaska filma u SAD-u zasad je 18. ožujak 2018.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .