Film o Venomu neće biti dio MCU-a, a Sony traži redatelja

Marvel

Ovog su mjeseca čelnici Sonyja izuli fanove Spider-Mana iz cipela kada su niotkuda najavili kako samostalni Venom film izlazi u kina već iduće godine, kao i da pripremaju film o Black Cat i Silver Sable. Ljubitelji stripova i filmova odmah su se zainteresirali za najavljene projekte, pitajući se hoće li oni biti dio Marvelovog filmskog svemira, što je Spider-Man postao prošle godine svojim pojavljivanjem u trećem nastavku Kapetana Amerike. Pa, prema izjavi Jona Wattsa, redatelja nadolazećeg Spider-Mana: Homecoming čiji je novi trailer izašao jučer, tvrdi kako barem Venom neće biti dio popularnog MCU-a.

“Venom nije u MCU-u. Nije povezan s tim svijetom, tako da je stvarno intrigantno zamisliti kako će se film ostvariti. Još ne znam ništa o tome, potpuno sam fokusiran na svoj projekt.”

Naravno, ovo nije dobra vijest za ljubitelje mrežoglavog penjača po zidovima pošto to znači da vrlo vjerojatno nećemo vidjeti ni Spider-Mana u filmu o Venomu, barem ne ovu verziju koju sad glumi Tom Holland. Što to Sony kemija zaista nije jasno nikome, a Kellvin Chavez iz Splash Reporta tvrdi kako studio trenutno vreba redatelja za film, koji bi prema nekim glasinama mogao imati i R-rejting. Radi se o Adiju Shankaru, koji je poznat po kratkim superherojskim filmovima, a napravio je jedan i o Venomu, pa bi zaista bio zanimljiv izbor. Također, za Netflix će razviti animiranu adaptaciju Castlevanie.

Što vi mislite o ovim potezima Sonyja? O razvoju događaja čitat ćete, naravno, na našemu portalu.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .