“Filmski “Gambit” će imati pravi okus stripa”

 

Sada kada je Channing Tatum i sigurno superjunak, a njegov Gambit je napokon dobio i redatelja, projekt ide punom parom, a to potvrđuje i producent filma te svojevrsni mastermind Foxovih superjunačkih ekranizacija Simon Kinberg koji je u intervjuu za magazin Empire odlučio reći nekoliko riječi o Gambitu.

“Channing je veliki fan stripa, tako da će naglasak, kostim i cjelokupni stav biti u filmu. I radi se o liku kompleksne pozadine – prikazat ćemo ga kao lopova u filmu i to je velik dio priče.”

Gambit je nosio mnogo kostima tijekom mnogo godina pojavljivanja u Marvelovim stripovima, pa će biti zanimljivo vidjeti kojega će točno autori adaptacije izabrati. Što se tiče priče, opet, može se birati između gomile predložaka.

Gambit je, mada se još nije ni počeo snimati, još uvijek zabilježen za izlazak već u listopadu ove godine. No, vjerujemo da će se to promijeniti.

Izvor: Empire

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .