“Flashpoint” film dolazi u kina 2020. godine?

Warner Bros

Bez obzira na to što je DC na filmu napokon pronašao pravu formulu s ovogodišnjom Wonder Woman, svemir kojega grade još je uvijek u popriličnom rasulu. Jedan od filmova za koje više nije poznato, a ni sigurno hoće li se snimiti jest onaj o Flashu čiji je scenarij već prošao kroz mnogo verzija, a i redatelji se mijenjaju kao na traci.

Forbes tako prenosi glasine kako ćemo 2020. godine sigurno gledati dva DC-eva filma i to u veljači i lipnju. Čini se da je jedan od njih onaj o Flashu, te da će biti naslovljen Flashpoint, vrlo vjerojatno ekranizirajući popularni strip Geoffa Johnsa i Andyja Kuberta iz 2011. Prema informacijama spomenutog portala, u filmu bi se trebala pojaviti i Wonder Woman.

Još se ne zna koji će se film pridružiti Flashu ako on izađe 2020. Misli se da se radi o nastavku Suicide Squada, ali ništa nije potvrđeno. Također, nema glasa iz Warner Brothersa o tome hoće li prijašnje najavljivani filmovi za tu godinu, CyborgGreen Lantern Corps, ugledati svjetlo dana tada kada je prvotno predviđeno. Tako da, ukoliko želite što prije vidjeti crvenkastog brzanca na filmskom platnu, radije se okrenite ovogodišnjoj Justice League koja nam u kina dolazi već u studenom.

Justice League,  bavi se Batmanovom misijom okupljanja najjačih superjunaka na svijetu kako bi obranio Zemlju od velike nesreće koja joj prijeti. Redatelji su Zack Snyder i Joss Whedon, scenarij piše Chris Terrio, a u filmu će se pojaviti izuzetna glumačka postava koju čine Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Ezra Miller, Ciaran Hinds, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Amber Heard, Amy Adams, Jeremy Irons i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.