Fox objavio datume izlaska budućih “X-Men” projekata

Marvel

Dobre vijesti stižu za fanove mutanata. Proteklih mjeseci nikako nismo mogli saznati kakav je točno plan studija 20th Century Fox što se tiče snimanja filmova iz njihovog X-Men svijeta, iako je nekoliko projekata već bilo najavljeno. Sada smo napokon dobili neke konkretnije informacije u vidu datuma izlaska budućih filmova. Jedna stvar je sigurna – 2018. bit će bogata filmovima o mutantima.

Tako nam idućeg travnja u kina dolaze New Mutants koje će režirati Josh Boone (The Fault in Our Stars). Priča prati tim mutanata-tinejdžera, a u glavnim ulogama pojavit će se Maisie Williams (Game of Thrones), Anya Taylor-Joy (Split) i Nat Wolff (Paper Towns). U kolica Profesora X-a vratit će se James McAvoy.

Deadpool 2, o kojemu se mnogo priča otkad je najavljen, izaći će početkom srpnja, u najvruće vrijeme za blockbustere. Ryan Reynolds vraća se glavnoj ulozi, a pridružit će mu se novaci Zazie Beetz kao Domino i Josh Brolin kao Cable. Nastavak uspješnice iz 2016. ovaj će puta režirati David Leitch (John Wick).

Novi film iz glavnog X-Men serijala, radnog naslova Dark Phoenix, u kina dolazi u studenom 2018. O njemu se ujedno zna i najmanje detalja. Jedino što smo dosad čuli je to da bi izvršni producent franšize Simon Kinberg mogao napisati scenarij i prvi puta se okušati u redateljskoj stolici, no te informacije nisu provjerene.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , , .