Frank Castle se vraća: Pogledajte teaser trailer za Punishera

Marvel

Povodom premijere Marvelovih The Defendersa na Netflixu, prvi teaser trailer za seriju o Punisheru je izašao na internet. Možete ga pogledati ispod teksta!

Jon Bernthal će u Punisheru ponovno zaigrati ulogu Franka Castlea. U odličnom nam se svjetlu predstavio u prošlogodišnjoj drugoj sezoni hvaljenog Daredevila, a sada ćemo ga gledati u samostalnim avanturama. Pridružuju mu se novaci Ben Barnes u ulozi Billyja Russoa (pravo ime negativca Jigsawa), Frankovog najboljeg prijatelja iz vojničkih dana koji je danas vlasnik uspješne vojne kompanije “Anvil”; Ebon Moss-Bachrach kao Micro, bivši zaposlenik Nacionalne sigurnosne agencije čije tajne mogu dobro poslužiti Franku i svima okolo i Amber Rose Revah kao Dinah Madani, agentica Državne sigurnosti koja nikako ne voli Punishera.

Pojavit će se i Daniel Webber kao Lewis Walcott, mladi veteran kojemu je teško resocijalizirati se, Jason R. Moore kao Curtis Hoyle, Castleov stari prijatelj i jedan od rijetkih koji znaju da je živ, Paul Schulze kao Rawlins, agent CIA-e, Jamie Ray Newman kao Sarah Lieberman, Microva supruga i, u konačnici, Michael Nathanson kao Sam Stein, agent koji služi kao partner Dinah Madani.

Čelni čovjek serije je Steve Lightfoot (Hannibal), a Punishera gledamo krajem godine.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.