Glasine: Riz Ahmed se pridružuje Tomu Hardyju u “Venom” filmu?

Disney

Riz Ahmed, britanski glumac i glazbenik kojega je šira javnost upoznala u prošlogodišnjem Rogue Oneu, kao i u filmu Nightcrawler s Jakeom Gyllenhaalom i hvaljenoj mini-seriji The Night Of, mogao bi dodati još jedan film na svoju sve dulju listu projekata.

Prema napisima Varietyja, Ahmed je trenutno u pregovorima sa Sonyjem oko uloge u filmu o Spider-Manovom nemesisu Venomu gdje će glavnu ulogu utjeloviti megapopularni Tom Hardy. Izvori govore da se radi o poznatom liku iz stripova, ali da nema govora o Carnageu.

Ako inače niste upoznati s Venomom, teško da ste ikada pratili Spider-Manove priče. Radi se o jednom od njegovih najljućih neprijatelja i Spider-Manovoj protuteži, takozvanom antiheroju kojega opsjeda misteriozna tvar nazvana simbiot. Kreirali su ga David Micheline i Todd McFarlane 1988. godine, a otad je postao kultni lik. Njegov najpoznatiji nositelj i prvi od njih bio je Eddie Brock, a u zadnje vrijeme u stripovima je tu ulogu na sebe preuzeo Flash Thompson.

Venoma režira Ruben Fleischer (Zombieland). Eddieja Brocka, naslovnog (anti)junaka glumi Tom Hardy po scenariju Jeffa Pinknera (The Amazing Spider-Man 2) i Scotta Rosenberga (Con Air). Film bi svjetlo dana trebao ugledati krajem 2018. Hoće li Spider-Man Toma Hollanda imati ikakve veze s ovim projektom, još nije poznato.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.