“Gotham”: Trailer za četvrtu sezonu otkriva “radnu verziju” Batmana

Fox

Ove jeseni, Gotham će se na Fox-u u SAD-u prikazivati četvrtkom navečer, a ta je TV postaja upravo objavila trailer za nadolazeću četvrtu sezonu popularne serije koja se bavi Gotham Cityjem prije no što je Batman stupio na njegovu scenu.

No, kao što već možemo vidjeti u ovoj najavi, mladi je Bruce Wayne sve bliže ispunjenju njegove sudbine. Nakon što je pri kraju prošle sezone nakratko iskusio što to znači borba protiv kriminala, u novim će epizodama Bruce dobiti masku i crni kostim pomoću kojega će redovito štititi ulice Gothama.

U foršpanu je prikazan i Alfred (igra ga Sean Pertwee) kako pokušava svoga gospodara nagovoriti da odustane od svoje namjere, ali Bruce mu daje do znanja da se nikada nije osjećao življim.

“Bio sam nervozan jer smo se približavali četvrtoj sezoni i mislio sam da će scenaristi reći da su otišli malo predaleko u kratkom vremenu i da će usporiti transformaciju Brucea u Batmana. Dogodilo se upravo suprotno, idemo u tom smjeru i nećemo prestati.” izjavio je David Mazouz, Gothamov Bruce Wayne, za Comicbook.com.

traileru imamo prilike vidjeti i Scarecrowa, a Gotham se na male ekrane vraća 21. rujna.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.