“Guardians of the Galaxy Vol. 2”: Što kažu kritičari?

Marvel

Guardians of the Galaxy Vol. 2, dugoočekivani nastavak super-zabavnog Marvelovog filma iz 2014. godine u kina nam dolazi već idućeg tjedna. Star-Lord i njegova svemirska družina okušat će se u novim avanturama koje su neki kritičari već imali prilike pogledati, a u nastavku možete pročitati što misle o filmu, bez ikakvih spoilera.

“Drugi film je zbijeniji i ima više problema u tempiranju radnje i s pričom općenito naspram prvog dijela. Ipak, film je još uvijek dobar i vrlo je emotivan. “Vol. 2″ obavlja odličan posao pri razvijanju svojih likova i istinski se trudi odgovoriti na najčešće kritike na MCU filmove – zaboravljive negativce i priče bez konzekvenci.” Terri Schwartz, IGN.

“Dobar je to Marvelov film (na momente, jako dobar), ali je ipak pad u odnosu na prvi dio. Šale su još uvijek tu, ali se više ne čine nenamjernima.” – Chris Nashawaty, Entertainment Weekly.

“Ovaj nastavak daje puno više što se tiče akcije i spektakla u odnosu na prvi dio, ali se ne možemo oteti dojmu kako je u odnosu na njega razočaravajuć.” – Lauren O’Callaghan i Matt Maytum, Total Film.

“Čak i kada se doima kako pikseli počinju prevladavati, Gunn se spašava preko glavnih likova. U mnogočemu se ovdje može uživati, bilo da se radi o bebi Grootu ili osjećaju anarhične neobičnosti koji se provlači kroz film i koji još uvijek ostaje originalan ne samo za MCU, već općenito za blockbustere.” – Chris Hewitt, Empire.

“U “Čuvarima galaksije 2″, Gunn pokušava ponovno ostvariti tu magiju i istovremeno izgraditi još veći svijet i pružiti veliki spektakl. U mnogim stvarima to mu i uspjeva. Dvojka je gromoglasno smiješna i posjeduje istu onu duhovitost kao i prvi nastavak, ali bez obzira na sve dobre strane, ovaj nastavak nije dostigao visoku letvicu kakvu je postavio prvi film.” – Haleigh Foutch, Collider.

“Ako niste bili oduševljeni prvim “Čuvarima”, ovaj vas dio sigurno neće kupiti, niti će zadovoljiti one koji žele da nastavci budu bolji od originala. Dvojka služi kao “filler”, ali ako vam se sviđa okus ovakvih filmova, nećete imati problema.” – Alonso Duralde, TheWrap.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .