“Hellboy”: Milla Jovovich je Blood Queen!

Superherohype.com

Deadline prenosi vijest kako je Milla Jovovich (Peti element, Resident Evil) dobila ulogu u rebootu Hellboy franšize i to kao glavna negativka, Blood Queen.

Još nije poznato je li ta Blood Queen isti lik kao “The Queen of Blood” u stripovskom originalu, s kojom se Hellboy suoči prizivajući vojsku mrtvih vitezova, samo da ga Nimue, pod kojim je imenom ovaj lik također poznat, odvuče sa sobom u pakao.

Podsjećamo, redatelj Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) režirat će reboot Hellboya koji će navodno imati i R-rejting, danas sve popularnijeg među superherojskim filmovima. Titularnog junaka utjelovit će David Harbour, sve poznatiji glumac kojega smo prošle godine mogli itekako dobro upoznati u hit-seriji Stranger Things, a njegov “otac”, profesor Bruttenholm, bit će Ian McShane (Deadwood, American Gods).

Hellboy je u stripu ugledao svjetlo dana 1993., a podrijetlom je demon kojega su nacistički znanstvenici prizvali pred kraj Drugog svjetskog rata. Odgojio ga je profesor Trevor Bruttenholm i Hellboy je odrastao pod epitetom “najvećeg svjetskog istražitelja okultnog”. U prvoj Hellboy franšizi lika je utjelovio Ron Perlman u sada već kultnoj ulozi. Izvorni strip je, inače, vrlo zabavan spoj šund-akcije, misterije i folklora s dozom horora koji se prometnuo u jednog od najpopularnijih publikacija Dark Horse Comicsa.

Film, naslovljen Hellboy: Rise of the Blood Queen, mogao bi u kina doći već iduće godine, iako ništa nije službeno potvrđeno.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.