Hoće li se Charles Xavier pojaviti u “Legionu”?

Comicbook.com

UPOZORENJE: Spoileri bi mogli uslijediti.

Ako ste u toku s Legionom, tada vjerojatno znate da je serija pružila fanovima jako velik stripovski trenutak. Nova je serija iz X-Men svijeta došla na male ekrane u veljači i otada postala izuzetno hvaljena. Za mnogo gledatelja Legion je reinventirao ustajali superherojski žanr i dokazao da se s njime još uvijek mogu napraviti vrlo zanimljive stvari.

Kada je prošla epizoda serije izašla, fanovi su imali prilike saznati kako je David Haller biološki sin Charlesa Xaviera, što je direktna referenca na stripove. Ljubitelji stripa znali su da takvo što dolazi, ali svi su se pitali hoćemo li i vidjeti Profesora X-a u seriji.

“To je nešto čemu ćemo definitivno težiti.” izjavio je producent serije, Noah Hawley, za CBR. “To ovisi o kreativnim, ali i korporativnim faktorima. Ovisi što studio koji radi X-Men filmove želi napraviti s likovima. Želimo da se Profesor X pojavi u seriji. Željeli bismo imati ili Patricka Stewarta ili Jamesa McAvoyja. No, sve ovisi o njima i o studiju. Nisam se time puno bavio dosad, ali svakako želim da se to dogodi.”

Legion prati priču o Davidu Halleru (Dan Stevens), kojega su u stripovima davno kreirali Chris Claremont i Bill Sienkiewicz, mladom mutantu koji ne može kontrolirati svoje psihičke moći. Kao djetetu mu je dijagnosticirana shizofrenija i otada više živi po umobolnicama nego u vlastitom domu. Njegov život se preokrene naglavačke kada upozna Syd (Rachel Keller), prelijepu pacijenticu koja mu je sličnija nego što to izgleda. Tada David biva uvučen u niz događaja koji će mu dati odgovore na mnoga pitanja.

Seriju u Hrvatskoj možete pratiti na FOX-u.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged , .