“Infinity War” će biti kraj za Osvetnike kakve poznajemo

Stvari ne izgledaju tako lijepo za sadašnju postavu filmskih Osvetnika, tako se bar čini. Tijekom Q&A-a prilikom promocije Blu-Ray izlaska filma Avengers: Age of Ultron, producent Jeremy Latcham i glava Marvel Studiosa Kevin Feige su se malo otvorili što se tiče detalja o trećem i četvrtom nastavku Marvelovog superherojskog tima.

“Zaista se radi o svojevrsnom kraju tima kojega smo poznavali negdje od prvih “Osvetnika”. Tko zna što će se događati u trećem i četvrtom nastavku, ali tim će svakako evoluirati. Jedna od stvar koje volimo i iz stripova je ta što se momčad uvijek mijenja, novi ljudi dolaze u tim.  Ne radi se o kraju Marvelovog filmskog univerzuma, ali dijela njega, to svakako da. Još uvijek pokušavamo dokučiti kojeg.”

Osvetnici će se napokon sukobiti s Thanosom

Malo se može reći o cijeloj stvari, ali čini se logičnom pošto većini glumaca koji su trenutno na timu u to vrijeme ističe ugovor. I to se može promijeniti, ali Infinity War i izgleda kao pravo vrijeme da Marvel učini pozitivan i svježi zaokret. Dva filma izlaze 2018. i 2019., a režiraju ih braća Russo.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .