“Inhumans” dolaze na Zemlju u prvom traileru za novu Marvelovu seriju

Marvel

ABC i Marvel službeno su objavili prvi trailer za njihovu nadolazeću TV seriju u osam nastavaka, naslovljenu Marvel’s Inhumans. Foršpan možete pogledati ispod teksta!

Dobro nam poznati strip udahnut će život u obliku kakvog dosad nismo vidjeli – prve dvije epizode početkom će rujna doživjeti svoju premijeru u IMAX kinima diljem svijeta, a ostatak serije publika će moći pratiti na ABC-u od 29. rujna pa do sredine studenog ove godine.

Marvelovi Inhumansi će nam ispričati epsku avanturu o Black Boltu, glavi kraljevske obitelji, Kralju Inhumansa čiji je glas tako jak da jednim šaptom može uništiti čitav grad. Nakon što vojska razdvoji i napadne Kraljevsku obitelj, preostali jedva uspiju pobjeći na Havaje gdje se upoznaju s vanjskim svijetom. Glavni im je cilj ponovno se sastati i naći put kući dok njihovi životi još nisu potpuno uništeni.

U glavnim se ulogama pojavljuju Anson Mount kao Black Bolt, Iwan Rheon kao Maximus, Serinda Swan kao Medusa, Eme Ikwuakor kao Gorgon, Isabelle Cornish kao Crystal, Ken Leung kao Karnak, Ellen Woglom kao nepoznat lik, Sonya Balmores kao Auran i Mike Moh kao Triton. Čelni čovjek serije je Scott Buck (Iron Fist), a prve dvije epizode režira Roel Reine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .