“Iron Fist”: Finn Jones o lošim kritikama na seriju

Netflix

Marvel i Netflix bi za manje od tjedan dana trebali izbaciti prvu sezonu Iron Fista koji će zaključiti njihov line-up za nadolazeće Defenderse kao četvrta samostalna serija o uličnim superherojima. Iako su dosadašnji projekti ovih dvaju kompanija svi primljeni dobro, Iron Fist kritičarima nikako nije sjeo.

Na famoznim Rotten Tomatoesima serija je debelo podbacila i trenutno stoji na mizernih 14 posto, te je tako najlošije ocijenjena Marvelova serija dosad. U razgovoru za Metro, glavna zvijezda serije, Finn Jones, osvrnuo se na negativan prijem.

“Postoji mnogo bitnih faktora, ali ono što ću vam reći je to da ove serije ne snimamo za kritičare već za fanove. Također smatram kako su određene kritike gledale na seriju s bitno drukčijeg stajališta. Mislim da se radi o fantastičnoj seriji.”

Fanovi će se moći uvjeriti govori li Jones istinu već u petak kada cijela prva sezona Iron Fista dolazi na Netflix. Serija inače prati Dannyja Randa koji vraća u New York nakon petnaest godina odsustva, pokušavajući se ponovno povezati sa svojom prošlošću i obiteljskim nasljedstvom. Počinje se boriti protiv korumpiranog i kriminalnog svijeta koji ga okružuje sa svojim izvanrednim kung-fu sposobnostima. Osim Jonesa, u seriji se pojavljuju Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup, Rosario Dawson i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .