“Iron Fist”: Objavljen novi trailer

Marvel i Netflix objavili su novu najavu za nadolazeću seriju Iron Fist.  U novom traileru možemo vidjeti mnoštvo novih scena, a i nagovještaj da će akcija izgledati fantastično. Također, pojavom Claire Temple (sveprisutna Rosario Dawson) i Madame Gao (glumi ju Wai Ching Ho) istaknuta je povezanost serije s ponajviše Daredevilom, ali i ostalim projektima Marvela i Netflixa.

U Marvelovom “Iron Fistu”, Danny Rand se vraća u New York nakon petnaest godina odsustva, pokušavajući se ponovno povezati sa svojom prošlošću i obiteljskim nasljedstvom. Počinje se boriti protiv korumpiranog i kriminalnog svijeta koji ga okružuje sa svojim izvanrednim kung-fu sposobnostima.

U seriji se pojavljuju Finn Jones u glavnoj ulozi, Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup i Tom Pelphrey. Nakon Iron Fista koji na Netflix stiže 17. ožujka, na red dolaze The Defenders tijekom ljeta, pa The Punisher krajem godine.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .