Ivana Miličević postaje dio “Gothama”

(c) Cinemax

(c) Cinemax

Ivana Miličević, glumica najpoznatija po ulozi u seriji Banshee, postaje dio glumačke postave Gothama, prenosi TVLine. Miličević će navodno utjeloviti majku Seline Kyle, a njen će lik debitirati u prvom dijelu sezone, što znači da će se pojaviti do kraja prosinca.

Maria Kyle opisuje se kao “svestrana kriminalka koja će učiniti sve da dođe do cilja”, a jedina joj je slabost njena kćer koju je napustila. Selina je ujedno i jedina osoba koju Maria zaista voli. Zanimljivo, Ivana Miličević, rođena u Sarajevu od hrvatskih roditelja, glumila je sličnu ulogu u Bansheeju, gdje je igrala kradljivicu nakita.

Selina je ove sezone postala centralni lik u seriji, provodeći vrijeme u klubu Sirena koje se doima glavnim mjestom za podzemlje Gothama, a romantična priča između nje i Brucea Waynea sve se više razvija. “Njih dvoje više nisu u predtinejdžerskim godinama. Postaju mladi muškarac i žena. Ona počinje iskušavati emocije koje dosad nikada nije osjećala i to ju opčinjava.” izjavila je Camren Bicondova, koja glumi Selinu, o njenom liku.

Kako će pak pojavljivanje majke utjecati na njezine emocije to tek treba vidjeti, ali sam utjecaj kao takav nesumnjivo će postojati. Inače, povratci roditelja u Gothamu su već obrađena tema – prošle se sezone Paul Reubens pridružio seriji kao otac Oswalda Cobblepota, ali nije mu uspjelo ponovno se ujediniti sa svojim sinom, već je umro, zbog čega je Oswald (još jednom) poludio. Valjda Maria Kyle neće imati takav utjecaj na svoju kći.

Gotham se u SAD-u prikazuje ponedjeljkom na FOX-u.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Početna, Serije and tagged .