James Gunn bit će na čelu trećeg filma o Čuvarima galaksije!

Marvel

Odlične vijesti stižu nam iz Marvelovog tabora! Nakon što je “odradio” redateljski posao na prvom i drugom filmu o popularnim Čuvarima galaksije, James Gunn će režirati, ali i napisati scenarij za treći nastavak te filmske franšize. Ovu novost redatelj je podijelio s pratiteljima na Facebooku.

“Poznato je da u Hollywoodu treći dijelovi popularnih saga često pođu po zlu i ne želim da se to dogodi i “Guardiansima”. Zato se vraćam – ne zbog novca, ne zbog toga što drugi ljudi žele da to učinim, već zbog sebe. Tako da, istina je, režirat ću i napisat ću “Čuvare galaksije 3″.” napisao je Gunn.

Osim toga, poznati je redatelj otkrio kako će treći Guardiansi u kina dođi nakon Infinity Wara u kojemu će Marvelova svemirska ekipa odigrati bitnu ulogu, tako da ćemo treći film vjerojatno pogledati tek u četvrtoj fazi Marvelovog filmskog svijeta.

Guardians of the Galaxy vol. 2 dolaze nam u kina krajem mjeseca. Prve reakcije kritičara na film su izvrsne tako da i ne čudi ovakav potez Jamesa Gunna, a fanovi se vesele novim avanturama Star-Lorda, Draxa, Groota, Rocket Racoona i Gamore tako da vjerujemo kako će film postići odlične rezultate na kino-blagajnama.

 

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .