James Mangold: “Laura bi se mogla vratiti”

20th Century Fox

Alamo Drafthouse i 20th Century Fox prije nekoliko su dana organizirali poseban događaj koji je obilježio izlazak crno-bijele verzije Logana, naslovljene Logan Noir koja će biti uključena na DVD i BluRay izdanja uspješnog filma. Nakon prezentacije filma uslijedio je Q&A tijekom kojega su postavljena razna pitanja Hughu Jackmanu, kao i redatelju filma Jamesu Mangoldu. Nakon što je Jackman ponovio da je gotov s ulogom Wolverinea, James Mangold je istaknuo kako ćemo, s druge strane, Dafne Keen kao Lauru/X-23 možda ponovno vidjeti.

“Sve je moguće. Pričao sam sa šefovima o tome. Pričao sam s njima o tome prije nego što smo snimili film. Smatrao sam da se radi o odličnom liku, a nakon ovoga što je Dafne napravila, mislim da je itekako moguće ostvariti njen povratak.” izjavio je Mangold.

Logan se odvija u bliskoj budućnosti (točnije 2029.) gdje Wolverineove mutantske sposobnosti više nisu što su nekad bile, a mutanti diljem svijeta općenito izumiru. On, zajedno s Calibanom, brine o ostarjelom Charlesu Xavieru dok korporacija zvana Transigen pretvara mutantsku djecu u strojeve za ubijanje. Wolverine upozna jedno od takve djece koja također ima kandže koje rastu iz njenih ruku i uvuče se u niz događaja koji ga potaknu da još jednom učini ispravnu stvar.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged , .