Janelle Monae je favoritkinja za ulogu Domino?

Movieweb

That Hashtag Show na YouTubeu prenosi vijest kako postoji novi favorit za ulogu Domino u idućem nastavku Deadpoola. Prema njihovim izvorima, nakon Kerry Washington i Mackenzie Davis, sada je glavna favoritkinja za spomenutu rolu pjevačica i glumica Janelle Monae.

Njene prve dvije uloge – one u dramama Hidden FiguresMoonlight bile su izvrsno prihvaćene, a navedeni filmovi su bili zastupljeni i na ovogodišnjim Oscarima, gdje je upravo Moonlight odnio nagradu za film godine.

Naravno, The Hashtag Show napominje kako ovo ne znači da je Monae već osigurala ulogu, već da su pregovori u tijeku. Inače, Domino je lik iz stripa koji se prvi put pojavio u serijalu X-Force, a kreirali su ju Fabian Nicieza i Rob Liefeld. Ona ima moći promjene mogućnosti događaja, a suputnica je Cableu, koji će se također pojaviti u filmu.

Deadpool 2 trebao bi izaći iduće godine, a režirat će ga David Leitch (John Wick). Ryan Reynolds će ponovno utjeloviti Wadea Wilsona, a vraćaju se i Brianna Hildebrand kao Negasonic Teenage Warhead, Stefan Kapičić kao Colossus i drugi.

Andrija Golub

Andrija Golub

Dio Superheroja od 2015. godine. Urednik portala i jedan od njegovih osnivača. Glas iza naših video-eseja na YouTubeu i admin Facebook stranice.
Andrija Golub
Share on FacebookShare on RedditTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on Pinterest
Posted in Filmovi, Početna and tagged .